Champignons Gevuld Met Gehakt

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons wassen of bij voorkeur met een vochtige doek schoonvegen. Donkere plekjes wegsnijden. De steeltjes voorzichtig uit de hoedjes draaien, zodat deze niet worden beschadigd.De korstjes van het brood snijden, het brood in kleine blokjes snijden en in de boter lichtbruin bakken. De broodblokjes goed mengen met het gehakt, de kruiden en de eidooiers. Op smaak brengen met zout en peper. De oven voorverwarmen op 180 graden. Een voldoende grote ovenschaal invetten. De champignonhoedjes met de opening naar boven erin zetten en vulen met het gehaktmengsel. de groentebouillon eroverheen schenken en het geheel in de hete oven (gas3:hetelucht 160 graden)in ca 20 min gaar laten worden. Variatie. Voor een fijnere saus neemt u 1 dl groentebouillon en 1 dl droge witte wijn. Het ligt voor de hand dezelfde wijn ook bij het eten te serveren.

Champignons Gevuld Met Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept