Champignons In Wijn

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de champignons, snijd het onderste deel van de steel eraf. Haal het buitenste velletje er niet af, want hierdoor zou een belangrijk deel van de smaak verloren gaan. Maak de boter en de olie in de pan heet. Als u een knoflookteentje toevoegd wrijf deze dan eerst fijn en doe deze samen met de ui in de pan en fruit ze even aan. Doe daarna de champignons in de pan, zorg ervoor dat deze niet bruin worden. Voeg de fijngeraspte citroenschil toe en daarna het sap toevoegen, evenals de wijn. Strooi er zout en peper naar smaak overheen. Laat alles ca. 20 minuten zachtjes sudderen, schep de champignons zo nu en dan even om. Laat het deksel van de pan zodat de vloeistof langzaam kan verdampen. De champignons kunnen hierdoor ook alle smaakstoffen goed opnemen.

Champignons In Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept