Shii-take Met Geitenkaas En Peren-portsaus

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in de pan en bak de hele shii-take in 10 minuten goudbruin en bestrooi ze met peper en zout. Giet de peren af en pureer ze met de staafmixer. Verwarm de perenmousse in een pannetje en roer er de port door. Schep de paddestoelen in een ovenschaal of 4 kleine schaaltjes en kruimel de geitenkaas erover. Verwarm de schaal(tjes) even kort onder de grill, zodat de kaas een beetje smelt. Schep de saus over de paddestoelen en garneer met de pijnboompitten.

Shii-take Met Geitenkaas En Peren-portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preistamppotje met noten en shii-takes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vegetarische ramen in 15 minuten
15 min-
Bekijk recept