Oesterzwammen En Champignons In Cognacsaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de oesterzwammen en champignons schoon. snijd de steel van de oesterzwammen wigvormig weg en hak deze fijn. snijd de oesterzwamhoeden en de champignons in repen en plakken(niet te klein). verhit de boter en bak de paddestoelen op hoog vuur onder voortdurend omscheppen ca. 5 min. voeg de cognac toe met de halve boullion tablet en laat de massa zachtjes eventjes inkoken. roer de maizena door de room en voeg deze al roerende toe. maak het gerecht op smaak met zout en peper.

Oesterzwammen En Champignons In Cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept