Champignons Met Varkensvlees

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de shii-takes volgens de aanwijzingen en laat ze wellen. Giet ze af en laat ze goed uitlekken. Snijd het vlees in reepjes. Marineer ze in de sojasaus en de rijstazijn.
  • 2 Maak de groenten schoon. Snijd de paprika in reepjes en de lente-uitjes in kleine ringetjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een pan of wok. Neem het vlees uit de marinade en roerbak 2 min in de olie, tot de reepjes bruin zijn.
  • 3 Voeg de paprika,lente-uitjes en champignons toe en roerbak het geheel nog 2 min. Roer er de uitgelekte shii-takes en de oestersaus door. Laat het geheel nog 1 min zachtjes doorkoken. Roer de maizena los met een beetje water. Voeg dit aan het vlees toe. Laat het mengsel op een hoog vuur doorkoken, tot de saus iets is ingedikt. Serveer heet.

Champignons Met Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept