Paddestoelen Ragout

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de potten runderfond leeg in de 1 liter pan en vul dat aan met twee potten water. Leg er de paddestoelen in en breng het aan de kook. Voeg er wat zout naar smaak aan toe en zet het deksel op de pan. Zet de hittebron op sudderen en laat de paddestoelen garen. Zet intussen de grote pan op vol water met zout naar smaak en breng het aan de kook. Wanneer de paddestoelen gaar zijn, uit de pan nemen met de schuimspaan en in een schaal leggen. Als het water in de grote pan kookt voeg dan de pasta toe. Laat het kookwater van de paddestoelen inkoken tot 3/

4. Bind het met maizena tot een lobbige saus en voeg er de slagroom aan toe. Breng op smaak met peper. Doe er dan de paddestoelen in terug en verwarm deze lekker mee. Giet de pasta in een vergiet en schud ze goed uit. Doe de pasta over in een schaal, zet het op tafel en serveer er de saus apart naast.

Paddestoelen Ragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept