Indiase Champignons

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de champignons schoon en halveer ze of snijd ze in vieren, afhankelijk van de grootte. Laat kleine champignons heel. Pel en snipper de ui en de teentjes knoflook. Schil de gember en snijd hem in stukjes. Pureer de ui, knoflook en gember met 3 el water tot een glad mengsel in een keukenmachine of met de staafmixer.Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de champignons ca 3 minuten. Doe de champignons in een kom en veeg de wok schoon. Verhit de rest van de olie en roerbak de uienpuree ca 3 minuten. Voeg lepel voor lepel de yoghurt toe en bak elke lepel ca 30 seconden mee. roer de tomatenpuree en de gemalen koriander erdoor. Voeg de doperwten, 3 dl water en de champignons toe. Breng het geheel al roerende aan de kook.Laat het gerecht ca 5 minuten zachtjes pruttelen en breng op smaak met zout en chilipoeder. Strooi de gesnipperde koriander (of peterselie) erover

Indiase Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept