Gebraden Casselerrib

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het vlees in de natgemaakte Romertopf. Leg de deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven, stel de oven in op 220 C en braad het vlees bijna gaar. Voeg wat heet water, de soepgroente en de ontvelde en in vieren gesneden tomaat toe en smoor het vlees in ca 1 uur gaar. Giet het braadvocht voorzichtig af in een pannetje, voeg water toe en maak de saus af met sauspoeder en mosterd. Plaats het vlees voor een bruin korstje 10 minuten zonder deksel in de oven terug. Dien op met aardappelpuree en zuurkool

Gebraden Casselerrib is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sesamrijst met casselerrib en paksoi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met casselerrib en port salut
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
casselerrib-zuurkool­rolletjes met mosterdsaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept