Beiers Kalfsvlees *

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in de hete boter met de gesnipperde ui, het peterselietakje en wat geraspte citroenschil lichtbruin. Doe dit over in de natgemaakte Romertopf. Roer de bloem aan met de bouillon en giet dit met het citroensap over het vlees. Leg de deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven, stel de oven in op 220 C en stoof het gerecht in ca 2 uur gaar en mals. Snijd de gaar gekookte asperges in stukjes van 3 cm, voeg ze aan het vlees toe en laat ze heet worden. Maak het gerecht af met een stukje boter. Dien deze schotel op rijst of macaroni.

Beiers Kalfsvlees * is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Eiers En Beiers
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eiers En Beiers
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad Op Zijn Beiers
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees Op Z'n Beiers
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept