Ratatouille Met Rundvlees

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel intussen de uien en snijd ze in ringen. Was en halveer de paprika′s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukken. Was de aubergine en de courgette, verwijder de kroontjes en snijd ze in plakjes. Snijd de aubergineplakjes in vieren. Was de tomaten en snijd ze in vieren. Snijd het vlees in blokjes van ca 2 cm en bestrooi die met zout en peper. Neem de Romertopfschaal en de deksel uit het water en leg de ui, paprika, aubergine, courgette, tomaat en het vlees in de schaal. Strooi er het bouillonpoeder, het knoflookpoeder, de oregano en de rozemarijnnaaldjes over. Maal er peper boven en schep alles goed door elkaar. Leg het deksel erop en zet de Romertopf en een koude oven. Verwarm de oven op 225 C en laat het ratatouillemengsel in ca 1 1/2 uur (gerekend van het moment dat de oven op temperatuur is) gaar worden. Neem de schaal uit de oven en verwijder het deksel.

Ratatouille Met Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept