Rattatouille Met Gehaktballetjes Uit De Romertopf

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de groenten in de romertopf doorelkaar. Schenk het olijven-mengsel erover,leg de gehaktballetjes erop en strooi de basilicum erover. Leg het deksel erop. Zet de romertopf in de oven,schakel deze in op 220graden. Verwarm de schotel ca.50min. Neem het deksel eraf en laat de gehaktballetjes in nog ca.10min. een bruin korstje krijgen.

Rattatouille Met Gehaktballetjes Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Rattatouille
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Rattatouille
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kabeljauwschotel
0 min
Bekijk recept
Provencaalse Kabeljauwschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept