Szegediner Goulash

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Helft van het vlees onderin de romertopf uitspreiden. Bestrooien met kruidenzout.Daarop 2/3 van de zuurkool. Zonodig een beetje lostrekken. De jeneverbessen en laurierbladeren erover verdelen.Rest van het vlees erop. Bestrooien met kruidenzout.Rest van de zuurkool erop.Jus erover gieten.De plakken spek bovenop leggen, op de zuurkool.Deksel op de romertopf en deze zodanig op het rooster in de oven plaatsen dat het gerecht in het midden van de oven staat. Oven op 200 graden zetten. De goulash in

2.1/2 uur gaar laten worden.

Szegediner Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Szegediner Goulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte Zuurkool
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept