In een braadpan de boter smelten. De paprikapoeder aan toevoegen en even mee laten meelaten bakken. Dan de uienringen toevoegen, even glazig bakken, dan de knoflook toevoegen en mee laten bakken. Voeg het vlees toe. Omscheppen dat het met de boter en de paprika in aanraking komt, onder tussen de bloem toevoegen. Al omscheppend laten bakken tot het aan alle kanten dicht geschroeid is. Dan het vlees in de romertopf doen, de tomatenblokjes erover verdelen, peper en zout er over doen dan de bouillon overscheppen. In een Koude oven plaatsen, de oven dan instellen op 250?C of op stand
5. In de oven laten garen voor 2 uur. Je kunt dit rustig in de oven laten staan zonder te kijken of er iets aanbrand. Vlak voor het einde van de oventijd, kun je het bijgerecht koken. De uiringen toevoegen, licht aanzetten, dan het teentje knoflook toevoegen even laten bakken. Als basis voor de tomatensaus kun je ook de saus gebruiken die ik zelf maak. Kijk voor het recept bij sauzen/dressings