Rollade Uit De Romertopf.

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*De kruiden met de olie vermengen.*De geschilde en uitgeperste knoflooktenen en de kaneel toevoegen en de rollade ermee insmeren.*Was de aubergines,courgettes en de van hun zaad en zaadlijsten ontdane paprika′s en laat ze uitlekken. *Alles in 2 cm brede reepjes snijden.*De tomaten pellen en in vierendelen.*Schil de aardappelen, was ze en snij ze in klein blokjes.*Schil de uien en snij ze in ringen.*Uien en aardappelen vermengen met de groenten.*In een schaaltje bouillonblok oplossen met heet water en vermengen met het citroensap, de tomatenpuree en de fijngehakte peterselie.*Laurier blad toevoegen.*Alles goed door elkaar roeren en met de groenten vermengen.*Leg het vlees in de romertopf en schik het groentenmengsel er om heen.*De rollade moet minimaal 3/4 onderstaan, anders meer bouillon toevoegen.*Dan de romertopf sluiten met de deksel en in de koude oven schuiven.*Temperatuur instellen op 220 graden en in ongeveer 75-90 min gaar laten stoven.

Rollade Uit De Romertopf. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept