Spitskool Uit De Romertopf

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng intussen het gehakt met de kruidenmix en draai er balletjes van ca 3 cm van. Strooi de kokos op een plat bord en wentel er de balletjes door, zodat alle kanten met kokos zijn bedekt. Laat de ananas in een zeef uitlekken (het vocht wordt niet gebruikt). Maak de paprika schoon, was hem en snijd hem in reepjes. Schep de gehaktballetjes, ananas, paprikareepjes, spitskool en aardappeltjes in de Romertopf door elkaar en verdeel er de boter in klontjes over. Zet de Romertopf afgedekt in het midden van de koude oven, stel de oven in op 200 C of gasovenstand 4 en stoof de schotel in ca 1 uur gaar.

Spitskool Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept