Vis Florentine

3
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de bevroren vis in de natgemaakte en met boter bestreken romertopf. Bestrooien met wat zout en besprenkelen met citroensap.De spinazie erop uitspreiden en de geraspte kaas erover strooien.De krielaardappeltjes om de vis heen leggen en bestrooien met zout.De gesloten schotel ca. 45 minuten in de oven op 200 graden.

Vis Florentine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crumpet Breakfast Florentine
0-10 min -
Bekijk recept
PASTA MET KIPFILET EN SPINAZIE MET ROOMSAUS FLORENTINE.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselgratin A La Florentine
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Mozzarella Beef Florentine (spinazie Ovenschotel )
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept