Snijd de helft van de truffel in kleine reepjes. Maak met een mes kleine kleine inkepingen in het vlees en steek de reepjes truffel in de inkepingen. Wrijf de haasjes goed in met peper, zout en tijmpoeder, zodat het erin dringt en hak de rest van de truffel fijn. Leg de varkenshaasjes in een kom, strooi er de gehakte truffel over, schenk de cognac en het truffelnat over en lat marineren tot de volgende dag. Draai het vlees af en toe om in de marinade. Smelt de boter in een pan en als ze heet is sauteren we de varkenshaasjes snel aan alle kanten bruin, zetten het vuur laag en laten nog 20 minuten smoren. Tien minuten voor het einde gieten we het vocht van de marinade over het vlees, steken er de brand in en voegen ook de gehakte truffel erbij. Snijd de haasjes in plakken, leg ze op een voorverwarmde schaal, voeg de ganzeleverpuree bij de saus, meng deze er op zacht vuur door, zodat ze oplost in de saus. Schenk de saus over de varkenshaas.
Filet Mignon De Porc Truffe is een recept van Smulweb.nl