Corsicaanse Kalfslapjes

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kalfslapjes met wat van alle aromaten. Leg er een plak ham op en vouw ze dubbel. Steek ze vast met een borrelprikker. Doe de bloem op een bord en haal er de lapjes door. Smelt 50 gram boter in een pan en sauteer hierin de lapjes 8 minuten aan elke kant. Schil ondertussen de sjalotjes en hak ze fijn. Haal de kalfslapjes uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmde dienschaal. Doe de sjalot in de braadboter en laat ze zachtjes smelten. Geef er dan de madera over en laat op hoog vuur 5 minuten koken. Monteer de saus met de rest van de boter, en breng de saus op smaak met peper en zout. Schenk de saus over de kalfslapjes en serveer.

Corsicaanse Kalfslapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Corsicaanse strennataart
2 uur-
Bekijk recept
Rumsteak op corsicaanse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Corsicaanse Tomatensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Corsicaanse Rijstschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept