Kalfslever Met Sinaasappel.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de lever met zout en peper. Bestrijk ze met mosterd en strooi er bloem over. Pers de sinaasappels uit. Smelt 30 gram boter in een pan en sauteer hierin de plakken lever 5 minuten aan elke kant. Leg de lever op een voorverwarmde schaal en houd ze warm. Deglaseer de braadboter met de bouillon, geef er dan het sinaasappelsap bij en reduceer het tot eenderde. Breng de saus op smaak met zout en peper en schenk ze over het vlees.

Kalfslever Met Sinaasappel. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Appel.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept