Kalfslever Met Appel.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels, snij ze in vieren en verwijder het klokhuis. Doe ze met 20 gram boter in een pan, geef er 0,5 dl warm water bij, wat kaneel en zout en peper. Doe de deksel op de pan en laat op zacht vuur 20 minuten koken. Schil ondertussen de uien en snij ze in ringen. Snij deze middendoor. Bestrooi ze met bloem en schud het teveel eraf. Snij elk stuk lever in drieen, bestrooi het met zout, peper, salie en marjolein. Wikkel om elk stuk een lapje spek en steek dit vast. Smelt de rest van de boter en sauteer hierin de lever gedurende 7 minuten aan elke kant. sauteer de uien in een friteuse van 180 graden C. bruin. Leg het vlees op een voorverwarmde dienschaal, bedek het met de uien, leg er de appeltjes omheen en serveer.

Kalfslever Met Appel. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept