Kalfslever Met Ananas.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strooi zout op de plakken lever, bestrijk ze met mosterd en strooi er bloem over. Smelt 40 gram boter in een pan en sauteer hierin de plakken lever zachtjes 4 minuten aan elke kant. Open ondertussen het blik ananas, laat de schijven ananas uitlekken en bewaar het vocht. Haal het vlees uit de pan, leg het op een voorverwarmde schaal en houd het warm. Deglaseer de pan van het vlees met 4 eetlepels ananassap, schraap goed over de bodem om alle aanbaksels weg te halen. Schenk deze saus over het vlees. Smelt de rest van de boter in de pan en sauteer hierin de schijven ananas totdat ze kleur krijgen. Leg de schijven ananas om het vlees en serveer.

Kalfslever Met Ananas. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept