Kabeljauw Schotel

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem weer 1 eetlepel olijfolie en verhit dit in je pan. Dep de visfilets goed droog, zout en peper ze en bak ze op 1 kant bruin op 1 zijde ongeveer 5 minuten. Draai ze om en bak ze nog twee minuten aan de andere kant. Neem ze uit de pan en zet ze in de oven. Voeg de knoflook aan de pan toe, de rest van de olijfolie en bak ze 2 minuten zachtjes aan. Doe er de afgesneden artisjokken bij en laat ze bruinen. Voeg dan de tomaten, witte wijn, visbouillon, citroen rasp en het sap, toe en laat alles tot een kwart inkoken. Leg de vis op het mengsel en voeg er de kappertjes en basilicumkruid aan toe en proef of er nog wat zout en peper bij moet. Laat het twee minuten sudderen. Zet je oven uit!

Kabeljauw Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept