Reekoteletten Met Kersen

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zorg ervoor dat de pepersaus warm is. Warm de kersen op in hun vocht, maar laat ze niet aan de kook komen. Werk met de garde de slagroom en de aal- bessengelei door de pepersaus. Smelt de boter en als ze heet is sauteer dan de koteletten in 5 minuten bruin.Leg ze op een voorverwarmde dienschaal. Sauteer in dezelfde boter de sneden peperkoek en leg deze tussen de koteletten. Leg de kersen om de koteletten op de schaal, geef er wat saus over en serveer er eventueel kastanjepuree bij.

Reekoteletten Met Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Hongaarse Reekoteletten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavische Reekoteletten
0 min
Bekijk recept
Reekoteletjes met rozijnen
0 min
Bekijk recept