Marsala-ijs

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eidooiers met de basterdsuiker, vanillesuiker, kaneel en Marsala in een kom tot een schuimig mengsel. Zet de kom in een pan met kokend water en blijf kloppen tot het mengsel gaat binden. Neem de kom uit het water en laat de vla afkoelen. Klop de slagroom half stijf en spatel deze luchtig door het marsalaschuim. Doe het mengsel over in een glazen schaal en laat het in de diepvriezer in circa 1 uur door en door koud worden.

Marsala-ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept