Zoek
Walnotentaart
4
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g walnoten,
250 basterdsuiker,
2,5 dl koffieroom,
100 g in rum gewelde rozijnen,
1 pak lange vingers,
rum,
1,25 dl slagroom. Voorbereiding 1. Maal de walnoten met de basterdsuiker fijn in de keukenmachine en voeg langzaam de koffieroom toe tot er een egale massa ontstaat.
2. Doe het mengsel in een kom en voeg de rozijnen eraan toe. Laat het rusten. Bereidingswijze 1. Wentel de lange vingers door de rum en leg een laag op een langwerpig taartplateau.
2. Besmeer deze laag met het walnotenmengsel en leg daarop weer een laag lange vingers dwars op de vorige laag. Bouw zo de taart op.
3. Zet minimaal 1,5 dag in de koelkast en garneer met halfgeslagen slagroom en walnoten. Serveertips Opmerkingen: Rozijnen zijn gedroogde witte druiven.Weektijd: in warme hoeveelheid vloeistof circa 10 minuten en circa 30 minuten in koude vloe
Bereiding
1
Wentel de lange vingers door de rum en leg een laag op een langwerpig taartplateau.
2
Besmeer deze laag met het walnotenmengsel en leg daarop weer een laag lange vingers dwars op de vorige laag. Bouw zo de taart op.
3
Zet minimaal 1,5 dag in de koelkast en garneer met halfgeslagen slagroom en walnoten.
Walnotentaart is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Annushka (walnotentaart van Nazrin)
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Walnotentaart
30 min
Gebak
Bekijk recept
Walnotentaart
25 min
Gebak
Bekijk recept
Walnotentaart Zonder Oven
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Annushka (walnotentaart van Nazrin)
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Walnotentaart
30 min
Gebak
Bekijk recept
Walnotentaart
25 min
Gebak
Bekijk recept
Walnotentaart Zonder Oven
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept