Italiaanse Appeltaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom de rest van de bloem, zout, kaneel, nootmuskaat en bakpoeder. Doe de olijfolie met de suiker in een beslagkom en bewerk een paar minuten met de mixer. Voeg een voor een de eieren toe en ga door met kloppen tot het mengsel dik en schuimig is. Mix het bloemmengsel in drie porties door het beslag. Het beslag wordt nu dik en taai. Schep met een houten lepel de appel en rozijnen erdoor. Schep het beslag in de springvorm en zet minimaal 45 minuten in de oven.

Italiaanse Appeltaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept