Verwarm de oven voor op 180?c ( stand 4 ). steek de vleugels onder de kip en knip de kip in de lengte van de rug open met een keukenschaar. trek de kip open en druk haar met uw handen een beetje plat. om de olijfcitroenvulling te maken mengt u de gehakte citroen,de groene olijven,de pijnboompitten, de peterselie en de harissa in een kom. maak het vel los van de kippenborst en poten door uw hand tussen vel en vlees te schuiven. duw de vulling onder het vel en verspreid haar over de borst en de poten. prik de poten vast aan het lijfje. bestrijk de kip licht met olijfolie.′ meng de gemalen komijn en gemalen koriander en strooi deze over de kip. leg de kip op een rooster op een bakplaat en braad haar een uur. controleer of de kip gaar is door met een sateprikkertje in de kip te prikken. als het sap dat eruit komt helder is ,is de kip gaar,maar als het sap roze is braadt u nog 10 min. verder. controleer zolang het nodig is om te zien of de kip gaar is. als de kip gaar is haalt u haar uit de oven en laat haar op een warme plaats rusten. voordat u haar in stukken snijd. serveer de kip met couscous of safraanrijst en een beetje groene of bladsalade.