Lamsribbetjes In Citroen Gemarineerd

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de lamsribbetjes met peper en zout. Leg ze in een schaal, besprenkel ze met het sap van de citroenen, voeg de olie, de fijne ringetjes gesneden teentjes knoflook en de fijngehakte peterselie toe. Zet enkele uren op een koele plaats, keer het vlees van tijd tot tojd om. Laat het vlees afdruipen en laat de lamsribbetjes goudbruin bakken in een pan of op de barbecue.

Lamsribbetjes In Citroen Gemarineerd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Trio van bonen met bonenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken gemarineerde lamsribbetjes met auberginekaviaar
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsribbetjes met olijven en seldermousse
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept