Chachlik Van Lamsvlees

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paprika in stukjes. Pel de ui, snijd hem in 4 stukken en haal de stukken uit elkaar. Prik afwisselend de stukjes vlees, paprika en ui op een stokje en bestrooi het met komijn, paprikapoeder en cayennepeper. Besprenkel het met wat olie en rooster ze op een heet vuur samen met de in tweeen gesneden en bepeperde tomaten.

Chachlik Van Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chachlik Van Lamsvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept