Quorn Met Koeskoes

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook 1,5 l water. Doe het in vieren gesneden teentje knoflook erin met wortelschijfjes van 2 cm, de geschilde en in vieren gesneden rapen, de in plakjes van 2 cm gesneden selderij en prei. Voeg de uitgelekte kikkererwten, de tijm, het laurierblad, de komijn, de kaneel, de kruidnagel en de in plakken gesneden courgette toe. Breng het opnieuw aan de kook en laat het 1 uur op een zacht vuur koken. Voeg de stukken quorn en tomatenpuree toe en breng het op smaak et kruiden. Leg de griesmeel in een schaal , voeg de olie toe en wrijf de griesmeel goed door zodat iedere korrel olie bevat. Voeg 1,5 glas kokend water toe, meng het en leg de deksel erop. Laat het 5 minuten staan tot het water volledig weg is. Voor het serveren de bouillon en quorn opwarmen en de harissa, peterselie en fijngehakte koriander toevoegen. Samen met de koeskoes serveren.

Quorn Met Koeskoes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taboule
20-30 min -
Bekijk recept
Toulouserworsten En Koeskoes Met Paprika's
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koeskoes Met Quorn
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditioneel: Couscousstampot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept