Cigares Au Thon

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de tonijn op een zeef uitlekken en druk het vocht eruit. Prak de vis in een kom en meng er dan koriander, citroensap, komijn, cayennepeper, kappertjes, olijven en eieren door. Snijd het deeg in rechthoeken van ongeveer 30 x 12 cm, afhankelijk van hoe breed het is. Stapel de vellen op elkaar. Bestrijk het bovenste vel met olie. Leg een flinke eetlepel vulling aan de korte zijde van het deeg, ongeveer 2 cm van de rand. Rol er een sigaar van en vouw de zijkanten van het deeg op ongeveer eenderde naar binnen, zodat de vulling er niet uit kan lopen. Rol de sigaar verder op zonder het deeg nog maals naar binnen te vouwen. Zo lijkt het alsof de sigaren open zijn. Maak alle sigaren op dezelfde wijze en leg ze op een ingevette bakplaat. Bestrijk de pasteitjes met olie en bak 35 minuten in een op 160? C voorverwarmde oven goudbruin en krokant.

Cigares Au Thon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza au Thon
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept