Marokaans: Rghaif

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de bloem met de gist en een snuf zout en giet al roerend een scheutje water erbij. kneed de massa tot een stevig en elastisch deeg ontstaat. smeer de handen in met olie en verdeel het deeg in balletjes ter grootte van een pruim. druk ze op een vlakke ingevette ondergrond plat. duw ze zo dun mogelijk uit tot een egale plak. vouw de uiteinden zo naar binnen, dat ze elkaar in het midden raken en er een rechthoek ontstaat. verhit een diepe pan met de olie en bak hierin een pannekoek totdat deze uitzet en de onderkant goudbruin is. draai hem om en bak de andere kant. frituur ze zo allemaal.

Marokaans: Rghaif is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rghaif Del Ferran
0-10 min -
Bekijk recept
RGHAIF
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Marokaans Stoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Melui
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Tajine Met Lamsvlees En Uien
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Harsa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept