Marokkaanse Gekonfijte Tomaat Met Gouden Sesamzaadjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de tomaten in een ovenschotel met de olijfolie en zet ze 20 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Deel de tomaten in vier en verwijder het vel en de zaadjes. Snij het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes van ongeveer een centimeter. Breng de honing aan de kook in een steelpan en zet het vuur lager. Voeg de blokjes tomaat toe en zout en peper naar smaak. Laat dit 2 minuten sudderen.

Marokkaanse Gekonfijte Tomaat Met Gouden Sesamzaadjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept