Marokkaanse Bounty:

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Je mengt de cocosmelk heel goed zodat het op echte melk gaat lijken je doet nu een handje vol suiker er bij en beetje voor beetje cocos. Je blijft dat toevoegen tot dat het goed draaibaar is. Zodra dat klaar is vorm je er balletjes van en douwt er een hazelnoot in en legt het apart. Zodra je dat klaar hebt smelt je de chocolade en doet heel voorzichtig de cocosballetjes er in, je haalt ze er uit en zet ze in een kleine papiervormpje en dat doe je bij alle balletjes het zelfde. Zodra je daar klaar bent smelt je de witte chocolade en doet het in een spuitzak met een hele kleine tutje. Je moet er voor zorgen dat de balletjes allemaal naast elkaar staan en brengt de witte chocolade heel snel er overheen. Je krijgt dan dunne witte streepjes er overheen. En nu heel goed koud laten worden tot dat de chocolade helemaal droog is geworden. Nu zijn ze klaar om geserveerd te worden.

Marokkaanse Bounty: is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bounty cake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bounty-ijs Met Ananas
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Een Tulband Gemaakt Van Bounty Reepjes
30-60 min -
Bekijk recept
bounty ijsbonbons
0 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept