Rijstsalade Met Makreel

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als de rijst is afgekoeld kun je de rettich toevoegen. De twee waspeentjes snij je in fijne reepjes en meng je ook door de rijst. Deze dienen voor de kleur. Vervolgens de komkommer ontdoen van schil en zaadlijsten (in verband met vocht) en in kleine blokjes snijden. De makreel in kleine stukjes snijden en samen met de komkommer toevoegen aan de rijst In een kommetje vier eetlepels yogurt en drie theelepels mosterd mengen (of mierikswortelsaus) Een beetje zwarte peper en citroensap naar smaak toevoegen. Saus vlak voor het opdienen door de rijst mengen, of erbij serveren.

Rijstsalade Met Makreel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept