Rucola-meloensalade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan rondom bruin. Doe de rucola in een schaal en verdeel de meloenblokjes erover. Verbrokkel de roquefort erover, en daarna de ham, tomaatjes en pijnboompitten. Garneer met de takjes rode bessen. Druppel de honing-tijmdressing over de laagjessalade

Rucola-meloensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Meloensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerslang
20 min Snack
Bekijk recept
Meloensalade in gembermarinade
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept