Rijstsalade

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op ze verpakking. Voeg een flinke lepel zout aan het kookwater toe, eventueel kippenbouillon. Giet hem af en schep in een grote kom. Roer er regelmatig door met een lepel of vork en laat afkoelen. Als de rijst is afgekoeld alle ingredienten door elkaar doen, en husslen. Tip om alle slasaus uit de fles te krijgen en de moster te mixen, de mosterd in een halve fles slasaus gieten en wat melk erbij doen. Dop erop schudden en dan krijg je (bijna)alles eruit. Met water lukt het ook. Naar smaak zout en peper toevoegen. En smakelijk eten.

Rijstsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept