Salade Met Broccoli En Geitenkaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de broccoliroosjes van de stronk en kook ze in een pan met kokend water en zout in ca. 4 minuten beetgaar. Spoel de roosjes in een vergiet af onder koud water, laat ze goed uitlekken en doe ze over in een schaal. Pers de citroen uit en druppel 3 eetlepels sap en de helft van de olijfolie over de broccoli. Halveer de kerstomaatjes en snijd de bosuitjes in stukjes. Snijd de geitenkaas in stukjes. Klop in een kommetje 1 eetlepel citroensap met de rest van de olijfolie en peper en zout naar smaak tot een dressing. Schep de slamelange, kerstomaatjes en bosui er luchtig door. Schep de salade in 4 diepe borden en verdeel de broccoliroosjes, geitenkaas en olijfolie erover. Meng er nog wat peper en olijfolie door.

Salade Met Broccoli En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept