Zwitserse Salade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de knolselder en snijd hem in kleine blokjes (ongeveer 1 cm). Laat deze gedurende 3 minuten koken in zout water met een weinig citroensap. Laat goed uitdruppen en afkoelen. Snijd de gruyerekaas eveneeens in kleine stukjes en meng kaas en selder dooreen. De verhouding kaas-selder is ongeveer 1/2 kaas, 2/3 knolselder.

Zwitserse Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept