Roerbakmie Singapore

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de Roerbakmie volgens de gebruiksaanwijzing
  • 2 Verhit de olie in een wok of braadpan en bak hierin de knoflook en ui zeer kort, voeg de paprika toe en bak deze enkele minuten. Bak op het laatst de krab(sticks) even mee (houd enkele stukjes krab achter voor garnering)
  • 3 Voeg 1 dl. Water en de mix toe en verhit het geheel, al omscheppend, ca. 1 minuut
  • 4 Voeg de Roerbakmie toe en roerbak het gerecht, op hoog vuur, droog. Voeg op het laatst de ijsbergsla en de lente-uitjes toe
  • 5 Breng het gerecht op smaak met ketjap en evt. sambal. Garneer met de overgebleven stukjes krab.

Roerbakmie Singapore is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Singapore met lemoncurry garnalen
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen Singapore
30 min-
Bekijk recept
Spareribs uit Singapore
55 min Snack
Bekijk recept
Nasi Goreng Singapore
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Roerbakmie met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakmie met zalm en paprika
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse noedels met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept