Scheveningse Snert

4
0-10 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

. Breng de bouillon aan de kook en voeg de gesneden ingredienten en de (afgegoten) spliterwten toe. laat het geheel 15 minuten zachtjes doorkoken, totdat een lobbige soep is ontstaan. laat het geheel nog 5 minuten doorkoken. Neem het vervolgens van het vuur en laat het (zonder deksel) afkoelen. Snij de visfilets in stukjes van 50 gram en bak ze in de boter snel gaar; houd ze warm in een oven van 100 graden Celsius. Breng de snert opnieuw aan de en breng het op smaak met de zout en peper

Scheveningse Snert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Klassieke snert Klassieke snert
30 min-
Bekijk recept
Oud-Hollandsche Snert
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Noord-Afrikaanse Snert
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Snert
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Scheveningse Snert
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Scheveningse Haringtoastjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Scheveningse Schelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scheveningse haringtoastjes
< 20 min -
Bekijk recept