Hachee

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter met de olijfolie en bak hierin de uien en de uitgeknepen teentjes knoflook tot de uien glazig zijn.Voeg dan het vlees toe en laat dit bruinen voor zo?n 10-15 minuten.Voeg nu de champignons toe en bak nog is 5 min mee. Voeg dat de bloem door het mengsel en bak het mee onder voortdurend roeren circa 2 min.. Doe nu de rode wijn er bij en roer goed.. Voeg de blokjes ontbijtkoek.kruidnagel, basilicum, suiker, tomatenketchup, worcestersaus, laurier en de peper toe. Voeg eventueel (als nodig) nog wat water toe. Laat nu dit gerecht zo?n 2 uur heel rustig op een laag vuurtje gaar worden. De smaak is echt voortreffelijk.

Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept