Vermeng de bloem met bakpoeder, zout en suiker in een kom. Voeg de overige ingredienten voor het beslag toe en klop alles in 3 min. luchtig met een garde of pollepel. Vul de papieren vormpjes tot tweederde met beslag. Bak ze circa 20 min., tot een in het midden erin gestoken spies er droog uitkomt. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen(in de vormpjes). Smelt om de appel te karameliseren de boter in een grote koekenpan en leg de appelschijfjes er naast elkaar in. bak ze aan beide kanten. Bestrooi ze, als ze goudbruin zijn, met de suiker, en neem de pan van het vuur. Schik op elk cakeje 4 schijfjes dakpansgewijs op elkaar. Misschien moet je ze in 2 porties bakken! Maak dan de taartglazuur volgens de aanwijzing op het pakje. laat ietsjes afkoelen en doe over elk cakeje een paar lepeltjes glazuur en laat afkoelen.
Tarte-Tatincakejes Met Appel is een recept van Smulweb.nl