Indische Eieren

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de uien en de knoflook en hak beide fijn. Schil de aardappels. Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de ui lichtbruin. Voeg er flink wat kerrie bij en de knoflook. Mijoteer het nog even en voeg er dan de aardappeltjes bij. Laat die 5 minuten meebakken en geef er dan 2 glazen water bij, zet het deksel op de pan en laat het zachtjes 20 minuten koken. Kook ondertussen de eieren hard, spoel ze koud af, pel ze en snij ze doormidden. Als de aardappels gekookt zijn voegen we de tomatenpuree toe en laten het wat reduceren. Voeg dan de harde eieren toe en laat nog 5 minuten koken. Geef er zout en wat cayennepeper bij. Giet de eieren met de aardappels en de saus in een voorverwarmde schaal en serveer.

Indische Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept