Turkije: Pittige Worstjes Met Eieren, Knoflook En Komijn

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de velletjes van de worstjes en snijd ze in dunne plakjes. pel het teentje knoflook en wrijf het met 1 theelepel zout fijn in een vijzel of met de platte kant van een mes of pers het uit. Verhit de boter in een koekepan en bak hierin de plakjes worst om en om bruin. Voeg de knoflook en de komijn toe. Breek de eieren boven de plakjes worst in de pan en bak ze tot het ei is gestold. Serveer de Sucuklu met brood en schep er eventueel wat yoghurt over.

Turkije: Pittige Worstjes Met Eieren, Knoflook En Komijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazelnoten-vijgen-gojireep
15 min
Bekijk recept
Mueslirepen met honing en cranberry's
15 min
Bekijk recept
Aardbeiensoepje met sojayoghurtijs
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Turkse bulgur salade
Hoofdgerecht
Bekijk recept