Salade Van Witte En Wilde Rijst En Tonijn

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de wilde en witte rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de venkel schoon en snijd hem in kleine blokjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Pers de sinaasappels uit. Schenk het sap in de slaschaal en klop de dragonmosterd, dragon, olijfolie en zout en peper erdoor. Roer de rozijnen erdoor. Giet de tonijn af. Giet de rijst na 8 minuten koken af en schep de rijst direct door het sausje. Schep de venkel en tonijn door de rijst. Laat de rijst afkoelen. Rooster de pijnboompitten goudbruin in de koekenpan. Schep vlak voor het opdienen de bosuitjes door de rijstsalade en strooi de pijnboompitten erover.

Salade Van Witte En Wilde Rijst En Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept