Geroerbakken Paksoi Met Sesam

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en de knoflook en snij beide fijn. Was de paksoi goed en verwijder zonodig de wortel. Snij van de bladkant de paksoi in 2 cm brede stukken, die dunner worden naarmate er meer steel komt. Snij de stelen in 1 cm brede stukken. Verwarm de sesamolie in een wok of pan met dikke bodem (braadpan). Voeg een stukje ui toe om te zien wanneer de olie heet genoeg is. Voeg dan de ui en de knoflook toe. Roer beide snel door de pan en voeg de gesneden paksoi toe. Roerbak het mengsel enkele minuten en strooi het sesamzaad erdoor. Roerbak het nog enkele minuten en dien het op. Op smaak maken met peper en zout is niet nodig. De combinatie van paksoi met sesam zorgt al voor een aparte smaak.

Geroerbakken Paksoi Met Sesam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Shebekia (Honingkoekjes met sesam- en anijszaad)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakken Varkenshaas Met Paksoi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakken Spitskool
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tahoe Met Oosters Sausje
10-20 min -
Bekijk recept