Roergebakken Witlof Met Oestersaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de witlof schoon,,snijd de prei in ringen en washem,halveer de paprika,verwijder de zaadlijsten,en snijd de helften in repen,veeg de oesterzwammen schoon en scheur ze in repen,verhit 1 eetl olie in een wok,bak de kip al omscheppend in enkele min bruin,schep er de zwammen door en bak ze ff mee, schep het geheel weer uit de wok en verhit de rest van de olie ,bak de witlof met de prei en paprika al omscheppend op hoog vuur ca 3 min, schep er de knoflook door en bak het ff mee,schenk er 1 dl water bij en de oestersaus,voeg suiker toe ,breng het geheel aan de kook en bind het vocht met de allesbinder,schep de kip en oesterzwammen door,en warm alles goed door,breng op smaak met peper en zout

Roergebakken Witlof Met Oestersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept