Pannenkoeken Met Hete Kip

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer de blokjes/reepjes kipfilet in de sambal, knoflook, peper, zout, kipkruiden en 2 el olijfolie. Verhit olie in een pan en fruit de sjalotjes. Voeg de gemarineerde kip toe en bak deze gaar. Doe er dan de tomatenpuree bij en bak even mee. Maak het pannenkoekenbeslag van de bloem, melk, eieren en een snuf zout. (Splits de eieren als je extra luchtige pannenkoeken wilt en spatel het stijfgeklopte eiwit door het beslag). Verhit olie in een koekenpan en bak 2-4 pannenkoeken. * Variatie: i.p.v kipkruiden de kip marineren in kerrie massala, 1 el bruine basterdsuiker, 1 el, ketjap, 2 tl kaneel. Tijdens het bakken wat tomatenpuree en wat water toevoegen.

Pannenkoeken Met Hete Kip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept