Boeuf Provencale

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok boter verhitten. Ui /- 1 minuut roerbakken. Vlees toevoegen en al roerend in /- 5 minuten bruin bakken. Knoflook erboven uitpersen. Toma- tenpuree toevoegen en nog /- 1 minuut roerbakken. Cognac en champignons toevoegen en nog /- 1 minuut roerbakken. Creme fraiche erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien. Serveren met rosti rondjes (diepvries McCain), aardappelpuree of gekook- te rijst.

Boeuf Provencale is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ei En Tomaat A La Provencale
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Entrecotes Grille Provencale
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept